Daniel Amo-Filva

Daniel Amo-Filva

Doctorat en Ciències de l'Educació per la Universitat de Salamanca (2020). Amb 15 anys participant i liderant diferents projectes tecnològics a la indústria, actualment centra la seva carrera professional en la docència universitària al Departament d'Enginyeria Informàtica de La Salle, Universitat Ramon Llull, i la Investigació al grup de recerca HER (Human-Environment Research). Dins HER coordina la línia de recerca Technology-Enhanced Learning. Participa activament en comitès i conferències de congressos científics per difondre a la societat els coneixements derivats de la investigació professional i personal.

És autor dels llibres "Learning Analytics: la narrativa de l'aprenentatge a través de dades" (UOC OuterEdu) i "Learning analytics: 30 experiències a l'aula amb dades", del bloc eduliticas.com on difon sobre Learning Analytics, i del pòdcast connecta.danielamo.info on aborda la tecnologia, la privadesa i els aspectes humanístics de la societat, i danielamo.info un espai personal on mostra tots els seus projectes passats i presents.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar