Daniel Recasens

Daniel Recasens

Regidor de Cultura de l'Ajuntament de Reus.

Llicenciat en Dret per la URV. Realitzà el Curs per a l’habilitació de l’exercici de l’advocacia a l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà, el Curs per a l’habilitació en la Mediació Familiar organitzat pel CICAC i el COPC, així com el Curs d’especialització sobre violència domèstica i especialització en la jurisdicció de menors, organitzats pel CICAC.

Col·legiat a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus, n’és membre de la Comissió de Llengua de l’ICA Reus a qui ha representat en el Ple pel Català al Camp de Tarragona.

Membre de la Junta de l’associació Advocats Voluntaris 1 d’octubre i del col·lectiu Juristes per la Independència.

President de l’AMPA de l’Escola Montsant i membre de la Junta territorial de la FAPAC. Soci del Centre de Lectura de Reus i membre de la seva Escola de Lletres. Vinculat a l’escoltisme, actualment en la Comissió de Pares de l’AE La Mulassa de Reus.

Blogaire i escriptor. La seva primera novel·la va resultar finalista del 25è Premi Pin i Soler.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar