Eunice Mangado-Lunetta

Eunice Mangado-Lunetta

Ha treballat en docència i pedagogia, ha estat professora de francès com a llengua estrangera i treballadora de l’ANCT a França, una institució pública per implementar les « politiques de la ville » o fons especials per a territoris desafavorits.

Des de 2004 treballa a l’AFEV, entitat francesa de promoció de la solidaritat entre els joves de la qual és actualment cap de programes.

És especialista en educació amb alumnat en risc d’exclusió i responsable dels programes pilot d’acció de l’associació i de les accions de sensibilització com ara les « Jornades de rebuig de l’abandonament escolar » que fan anualment.

Ha participat activament en la creació del pla francès « Un jove, un mentor » i en la creació del Collectif Mentorat, xarxa d’entitats franceses per la promoció de la mentoria juvenil. També està involucrada al comitè d’incidència de la xarxa Mentoring Europe.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar