Eva Izquierdo

Eva Izquierdo

Eva Izquierdo Monzón, advocada en exercici des de l'any 1998. Des de llavors ha conduït la seva trajectòria professional en la defensa dels drets humans i socials, dret d'educació i dret de la funció pública. Sòcia de l'advocat Ramon Plandiura Vilacís des de l'any 2000. Assessora a diferents col·lectius i entitats socials i professionals, relacionades amb el món de l'educació. Ha participat com a docent en cursos i conferències organitzats per diverses administracions públiques, estatals, autonòmiques, locals i europees.

Col·labora amb la Diputació en la impartició de cursos relacionats amb el món local i l'educació (curs d'Interpretació de l'actualitat jurídica en l'àmbit eductiu. Curs Instruments per a la millora de la gestió educativa.)

Publicacions a destacar:

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar