Javi Badia Clavera

Javi Badia Clavera

Enginyer Mecànic, Industrial i en Organització Industrial, amb experiència en gestió d'empreses i millora de processos durant 10 anys.

Al 2012 vaig iniciar la meva etapa professional en l'àmbit educatiu, creant la meva pròpia Startup: Profeamida, amb l'objectiu d'ajudar a l'alumnat amb dificultats d'aprenentatge. Uns anys més tard, al 2015, vaig començar a treballar com a professor de secundària, aventura fascinant que ha durat fins al dia d'avui. Durant aquests anys, sempre he apostat per la innovació educativa, incorporant a la meva pràctica docent metodologies STEAM, gamificació, ABP i moltes altres.

Actualment, compagino la meva tasca com a professor d'ESO i Batxillerat de Tecnologia, Programació i Informàtica, i Coordinador Digital a l'Institut Torre Vicens, amb la de professor associat a la Universitat Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, al Departament d'Economia i Empresa. A més, des d'inicis del 2023, he iniciat un nou projecte com a formador i tallerista en l'àmbit de la intel·ligència artificial, la programació i el pensament computacional. 

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar