Jorge Flores Fernández

Jorge Flores Fernández

Fundador i Director de PantallasAmigas des del 2004. Llicenciat en Informàtica per la Universitat de Deusto. Especialitzat en educació, ciutadania i benestar digital. Autor de múltiples guies per a famílies i professionals i de recursos didàctics i campanyes multimèdia de prevenció i sensibilització sobre riscos com el ciberbullying, el grooming, el sexting, la sextorsió, la ciberviolència de gènere, la desinformació, les tecnoaddiccions i la privadesa en línia.

Ha comparegut diverses vegades davant del Congrés i el Senat en qüestions relatives a menors d'edat i Internet o la ciberviolència de gènere. De la mateixa manera, i amb temàtiques específiques com el ciberassetjament escolar, el ciberassetjament a dones i l'accés a la pornografia en línia per part dels menors d'edat ha comparegut en comissions diverses institucions autonòmiques com les Corts Valencianes, el Parlament d'Andalusia o el Parlament d'Andalusia.

També ha participat a diferents fòrums internacionals tant d'Europa com d'Amèrica Llatina (Mèxic, Brasil, Costa Rica, El Salvador) i ha estat consultor i formador per a la UNODC (Oficina de les Nacions Unides contra la Droga i el Delicte) a l'àrea de prevenció del cibercrim contra menors d'edat.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar