Kari Kivinen

Kari Kivinen

Expert en divulgació educativa de la EUIPO Observatori, condueix el projecte de propietat intel·lectual a l'educacióXarxa, que promou la creativitat, la innovació, l'emprenedoria i el compromís digital responsable entre els joves europeus. Amb més de 30 anys d'experiència laboral en l'ensenyament i la gestió d'escoles internacionals i multiculturals a Finlàndia, Luxemburg i Bèlgica.

Des del 2017 dirigeix ​​el FaktabariEDU finlandès (ONG), i té p. ex. editada la Guia d'alfabetització en informació digital com a part de l'EDMO Nord. La guia es va publicar l'octubre de 2022.

Va ser membre del grup d'experts de la DG EAC sobre la lluita contra la desinformació i la promoció de l'alfabetització digital a través de l'educació i la formació, que va publicar el seu Informe finalOrientacions per al professorat l'octubre de 2022. També ha col·laborat amb Joint Research Center en el desenvolupament de noves competències per DigComp 2.2.

El projecte Faktabaari va tenir un projecte de col·laboració amb el Ministeri d'Educació de Malta i European Schoolnet el 2021-2022. Com a resultat, la European Schoolnet va publicar l'abril de 2022 el Facts4All-MOOC- escoles que aborden la desinformació.

Va ser convidat a participar en el projecte iniciat i coordinat per la Universitat de Stanford: l'informe “Educació científica en una era de desinformació” es va publicar l'abril de 2022.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar