Linda Kaser

Linda Kaser

Linda Kaser és codirectora de Networks of Inquiry and Innovation and the Aboriginal Enhancement Schools Network, a British Columbia (Canadà). Ha estat directora de centre educatiu, responsable de districte i assessora en polítiques educatives del Ministeri d'Educació en les àrees de lideratge de la innovació, procés de canvi educatiu, educació rural, alfabetització i educació aborigen.

És codirectora del Centre for Innovative Educational Leadership de la Universitat de Vancouver, on imparteix programes de postgrau en lideratge educatiu. També representa el Canadà al programa internacional d'investigació de l’OCDE sobre entorns d'aprenentatge innovadors.

És coautora d'Spirals of Inquiry (2013), Leadership Mindsets: Innovation and Learning in the Transformation of Schools (2009) i amb Helen Timperley, A Framework for Transforming Learning in Schools: Innovation and the Spiral of Inquiry (2014).

Ha treballat intensivament amb grups de lideratge a British Columbia, així com a Gal·les, Austràlia, Nova Zelanda i Anglaterra. Està profundament compromesa amb l'assoliment de l'equitat i la qualitat per a tots els alumnes i per a la creació de xarxes per a la innovació i la millora tant al Canadà com a l'estranger.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar