Charles Leadbeater

Charles Leadbeater

Charles Leadbeater col·labora en els think-tanks britànics  Demos i Nesta. Ha estat cofundador de Participle, una empresa social de disseny de serveis públics i és un dels fundadors de CDI Apps for Good. En el 2005, Leadbeater ha estat reconegut per Accenture con un dels pensadors més influents del món. És escriptor, visiting fellow de la Universitat d’Oxford i The Young Foundation, assessor de governs com ara el departament d’innovació educativa del govern britànic.

Entre les seves darreres publicacions destaquem “The problem solvers” (descàrrega gratuïta PDF, en anglès); Innovation in Education: Lessons from Pioneers Around the World (Paperback);  Learning to Make a Difference: School as a Creative Community (WISE); We-Think: mass creativity not mass production (Profile Books); The Frugal Innovator (Palgrave Macmillan) i el vídeo Education innovation in the slums (TED).

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar