Lluís Rocas Alonso

Lluís Rocas Alonso

Responsable de l’àrea didàctica a Junior Report

Professional de l’educació, interessat pels sistemes complexos i la recerca en aquest àmbit. La meva missió és promoure l’equitat educativa, assegurant que els infants, independentment del seu origen socioeconòmic, tinguin les mateixes oportunitats a través de l'educació. Per contribuir-hi, soc professor de secundària, imparteixo formació docent, i gestiono i desenvolupo projectes educatius amb un impacte positiu en el sistema educatiu.

Vaig estudiar CAFE a l’INEFC Barcelona i he treballat molts anys en l’àmbit del lleure educatiu i esportiu. Gaudeixo aprenent dels infants i adolescents. Em fascinen les seves ganes d’aprendre, la seva creativitat i el desig de portar la contrària.

En el meu temps lliure practico esports al medi natural. Em caracteritzo per ser curiós, dinàmic i versàtil. Gaudeixo aprenent i enfrontant nous reptes, i tinc la capacitat de connectar i organitzar idees amb una mentalitat flexible i una visió complexa i integradora.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar