Maria Castanyer

Maria Castanyer

Periodista a Junior Report

Periodista, interessada en la cultura i l’educació. Fent-me preguntes des que tinc ús de raó, d’aquí neix la meva vocació per escoltar històries i intentar explicar-les. Sóc curiosa i crítica amb allò que m’envolta i he adquirit experiència en diversos mitjans de comunicació, tant a Catalunya com a Bèlgica.

El meu vincle amb l’educació parteix de la convicció que els ciutadans informats són transformadors socials, motors de canvi per a fer una societat millor. La meva missió és promoure l’educació mediàtica entre els joves, amb la intenció que estiguin connectats amb l’actualitat i que puguin interpretar el món des d’una mirada crítica, complexa i fonamentada.

Aprofito el meu temps lliure per devorar les històries que expliquen els llibres, per gaudir del teatre i la música en directe, i per entendre el món viatjant arreu.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar