Jordi Moreras

Jordi Moreras

Llicenciat en Antropologia Social per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Màster en Estudis Euro-Àrabs per la Universitat de Girona. Professor d'antropologia a la Universitat Rovira i Virgili (URV) i expert en islam a Catalunya.

Entre el 1995 i el 2001 va ser responsable de l'Àrea de Migracions de la Fundació CIDOB, i entre el 2002 i el 2003, responsable d'Estudis de la Secretaria d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya. Des del 2004 dirigeix la Consultoria Tr[à]nsits, especialitzada en temes d'immigració i pluralisme religiós. 

Musulmanes en Barcelona: espacios y dinámicas comunitarias (1999) i Imams d'Europa. Les expressions de l'autoritat religiosa islàmica (2005) són algunes de les seves publicacions destacades.

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar