Gisela Navarro Fuster

Gisela Navarro Fuster

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, postgraduada en direcció i realització documentali en ilustració i tècniques creatives de comunicació.

De la formació combina la vida política amb la il·lustració professional editorial. Abans de dedicar-se a la política va ser, durant 6 anys, professora de secundaria en el departament d'educació de la Generalitat.

Porta 20 anys com a càrrec electe, havent portat temes a curt termini com: igualtat, juventut, serveis socials, aldaldia, participació, projectes europeus... i actual portaveu del grup socialista.

En aquest mandat, com a Tinent d'alcalde, presidenta de l'àmbit de ciutadania i regidora de cultura, comunitat, Educació i estratègia de Viladecans ens cuida. Delegada del comité d'innovació educativa i "pilot" de la missió de ciutat ABANDONAMENT EDUCATIU 0, en l'agenda 2030.

La formació creativa aplicada a la política és la seva manera de treballar.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar