Núria Duñó

Núria Duñó

Llicenciada en Ciències de l’Educació, especialitat en Pedagogia Terapèutica, per la Universitat de Barcelona (UB), postgrau en Gestió i Direcció de Recursos Humans per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i postgrau en Formació Integral dels Agents Socials per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Ha treballat sempre en el sector socioeducatiu. Inicià la seva trajectòria professional com a educadora social, tasca que va desenvolupar des de diverses entitats del tercer sector. Posteriorment s’incorporà en l’àmbit municipal, primer com a tècnica externa de l’Ajuntament de Viladecans, dissenyant i implementant diversos plans educatius municipals, i més tard a l’Ajuntament de Mollet del Vallès. Ha ocupat el càrrec de gerent de l’Institut Municipal d’Educació de Mollet del Vallès, des de la seva creació l’any 2003 fins al maig del 2018, des d’on ha exercit la direcció tècnica de tots els projectes i serveis educatius del municipi, entre els quals hi ha la creació i la consolidació de tres escoles bressols municipals, el disseny, la implementació i la coordinació del Pla educatiu d’entorn, i el desplegament i l’execució de les polítiques educatives municipals.

Actualment és coordinadora de l’aliança Educació 360.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar