Patricia Morán Guerra

Patricia Morán Guerra

Nascuda a Càceres, he dedicat la meva vida a l'ensenyament.

Com a mestra amb especialitzacions en anglès i educació física, i llicenciada en ciències de l'esport, he deixat la meva empremta en totes les etapes educatives durant els últims 19 anys. Destaco la meva experiència en robòtica, pensament computacional i eines digitals, àrees que han enriquit la meva pràctica docent.
He tingut el privilegi de viatjar com a professora i de contribuir amb la meva feina al Centre Nacional d'Innovació i Recerca Educativa i a la Subdirecció General d'Alumnes, Participació i Igualtat. Des del meu paper com a directora fins a la meva posició actual com a mestra i coordinadora TAC a Catalunya, el meu compromís amb la innovació i l'aprenentatge ha estat constant.

Un enfocament reflexiu i positiu impulsa la meva passió per acompanyar els infants en el seu viatge educatiu, oferint-los suport i motivació. Per a mi, l'aprenentatge i poder conèixer altres llocs i cultures són un estil de vida que m'inspira a continuar creixent i compartint coneixements.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar