Pep  Marés

Pep Marés

Llicenciat en Història per la Universitat de Girona i màster en Gestió i Comunicació Cultural per la Universitat de Barcelona, obté el grau d’especialització en Responsabilitat Social (Observatorio RSC). Amb més de 15 anys d’experiència en la gestió cultural, la seva trajectòria professional transcorre entre l’empresa privada i la gestió cultural, un àmbit en què ha participat en projectes de retorn social corporatiu, patrocini i desenvolupament de projectes d’estratègia d’innovació i posicionament d’entitats culturals. 

Professor col·laborador al màster universitari en Gestió Cultural de la UIC, és impulsor de les estades de pensament i acció El Reixac Aprèn. És fundador de l’Associació Integraciència que apropa la ciència a grups en perill d’exclusió social.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar