Roger Olivella

Roger Olivella

Roger Olivella és educador i dissenyador d’experiències d’aprenentatge. Ve de passar pel món de les telecomunicacions i l’educació no formal, i també és voluntari de la comunitat de Sant’Egidio ajudant infants en risc d'exclusió social al barri de La Mina de Barcelona i Sant Adrià del Besòs.

Des de l’any 2017 és professor del Màster de Formació de Professorat d’Educació Secundària que s’imparteix a La Salle i Blanquerna (Universitat Ramón Llull) i fomenta amb diversos projectes l’educació STEAM-Maker, la robòtica i el pensament computacional amb un enfocament social i mediambiental vinculat als ODS de l’Agenda 2030, com ara Scratch Jr Tactile.

Ha cofundat Sistema THEAD, una organització social amb la missió d’oferir el millor futur digital als infants i joves, sobretot en col·lectius subrepresentats.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar