Rosa Piquín

Rosa Piquín

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació, professora jubilada de l’assignatura de Biblioteca Escolar en els graus d’infantil i primària de la Facultat de Formació del Professorat i Educació de la Universidad de Oviedo. L’equitat ha sigut la base de la seva formació i de tots els projectes que ha desenvolupat.

Una persona polièdrica, de múltiples interessos, que durant 36 anys s’'ha dedicat a l'ensenyament. En un ampli ventall des d'infantil, primària, secundària i universitat. Des de l'any 97 tutora telemàtica i presencial de cursos del Ministeri i de les diferents comunitats autònomes sobre biblioteca escolar i la promoció lectora i les multialfabetitzacions.

Al curs 2001-2002 va crear una revista digital temàtica de biblioteques escolars digital, Abareque. Va estar en funcionament cinc anys. En aquest període de recerca va poder sistematitzar els projectes documentals interdisciplinaris, que és una eina de treball per alfabetitzar els mitjans d'informació, molt vinculada a la biblioteca escolar. La seva trajectòria personal i vital ha estat sempre vinculada amb projectes d'educació compensatòria, vinculada a mirades d'orientació i equips d'orientació. L'equitat és la base de la seva formació acadèmica i de la seva feina.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar