Santiago Tejedor

Santiago Tejedor

Santiago Tejedor és professor i director del Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona. És Doctor en Periodisme i Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona amb una investigació sobre l'ensenyament del ciberperiodisme a les universitats espanyoles i doctor en Enginyeria de Projectes per la Universitat Politècnica de Catalunya amb una tesi doctoral sobre els recursos de la web social als cibermitjans d'Iberoamèrica (amb una qualificació d'Excel·lent Cum Laude). És Màster de Comunicació i Educació (UAB) i Llicenciat en Periodisme (UAB, Premi extraordinari de Carrera). Coordina el Gabinet de Comunicació i Educació, grup de recerca consolidat de la UAB.

És autor d'una desena de llibres sobre comunicació, educació, periodisme i tecnologia; entre ells Diccionari d'estratègia digital i posicionament (2020), Eines digitals per a comunicadors digitals (2019), Aprendre a aprendre (2016), Manual d'internet sa (2015), Guia de tecnologia, comunicació i educació (2014), Escriure per a la Xarxa (2014), Llibre d'estil per a ciber0 . És codirector del Màster en Comunicació i Educació i codirector del Màster en Periodisme de viatges de la UAB. Ha participat en diverses investigacions finançades en convocatòries públiques competitives (espanyoles i europees) i ha dirigit projectes del PNUD (Programa de les Nacions Unides per al Desenvolupament).

Ha estat guardonat amb els premis de “Millor Periodista digital” i “Millor guia de viatges multimèdia” per la Diputació de Barcelona; Premi Montserrat Roig de Recerca Periodística; Premi Mañé i Flaquer de Periodisme turístic i la Beca Carles Rahola 2023.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar