Valtencir M. Mendes
“Entusiasta pel present i futur de l’educació, l’equitat i les relacions internacionals”

Valtencir M. Mendes

Doctor europeu en Enginyeria de Projectes i Sistemes per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) en col·laboració amb la Universitat de Glasgow (Regne Unit). La seva recerca doctoral es va centrar en els esforços de les institucions educatives i de les aliances multisectorials per a l’assoliment de les campanyes Educació per a Tothom, Dècada de l’Educació per al Desenvolupament Sostenible, i els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni de Nacions Unides. Ha estat coordinador de l’Observatori de la xarxa internacional GUNI (UNESCO/UNU/UPC) i va dissenyar i dirigir recerques i projectes socioeducatius i tecnològics en el Tercer Sector. És consultor i membre del grup de referència sobre Educació per a Tothom de l’Associació Internacional d’Universitats (IAU).
Val, es defineix com un brasiler-catalano-escocès, aficionat de la fotografia, enamorat de l’art, de les noves tecnologies i la innovació, de les relacions humanes i els entorns multiculturals, amb ganes d’aprendre cada dia i de contribuir per a una Catalunya i un món socialment més just. 

 

European PhD in Project and Systems Engineering from BarcelonaTech (UPC) in collaboration with the University of Glasgow, UK. Involved in research which focused on the multi-stakeholder partnerships working towards the achievement of the UNESCO Education for All (and other UN campaigns), and the contribution of emerging innovative ICT.  His latest master's degree is in Leadership and Social Innovation in Non-Governmental Organizations from ESADE. 

Currently Head of International Projects at Jaume Bofill Foundation, designing and managing different educational research programmes, projects and international conferences in partnership with organizations such as the OECD, UNESCO, IAU, CIDOB and IBE among others. 

Formerly Observatory Co-ordinator at the Global University Network for Innovation, a UNESCO, United Nations University and UPC joint-project. Consultant, member of the International Association of Universities (IAU) reference group on higher education for Education For All.

Projectes

Involucrats a la iniciativa

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar