guia_families.jpg

Com redissenyar les reunions amb les famílies?

Quin és el propòsit de la guia?

  • Pàgines 116
  • Data 05/07/2017
  • ISBN 978-84-946591-0-2

Quin és el propòsit de la guia?

Acompanyar als centres educatius participants a la crida oberta "Redissenyem la reunió amb famílies", com a marc de treball en el procés de repensar la reunió d'inici de curs i com a font de reflexió i millora de les relacions família-centre educatiu. Endavant: descarregeu-la, feu-la còrrer i, si ho necessiteu, "hackegeu-la" a les vostres necessitats!

Ser un recurs formatiu, lliure i gratuït, per a que qualsevol centre educatiu que desitgi repensar les seves reunions d'inici de curs ho pugui fer de forma totalment autònoma ja que, tot i que és un document de treball per als centres educatius participants a la crida, també ha estat dissenyada per ser un recurs obert, àgil i útil per a tota la comunitat educativa interessada en transformar la relació entre les famílies i els docents. Animeu-vos!

Més informació aquí.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar