imatge1-300x405_educacio360_4.jpg

Convocatòria de premsa: L’Aliança Educació 360 presenta 36 propostes per a incorporar en els nous governs locals

Amb la perspectiva de les properes eleccions municipals, l'Aliança presenta, en roda de premsa, les seves Propostes de Política Municipal

  • Pàgines 1
  • Data 13/09/2018

Amb la perspectiva de les properes eleccions municipals, l'Aliança presenta, en roda de premsa, les seves Propostes de Política Municipal

Dia i hora:  dimecres, 19 de setembre de 2018, a les 11.00h

Lloc:  Espai Francesca Bonnemaison (carrer Sant Pere Més Baix, 7. Barcelona) 

Hi intervindran: Quim Brugué, Catedràtic de Ciència Política de la Universitat de Girona i coautor del document de Propostes de Política Municipal; Carles Barba, Director de l’Aliança Educació 360 i Rafael Homet, Diputat de l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona

Hi assistiran: Jordi Plana, Gerent dels serveis d’Educació de la Diputació de Barcelona; Pilar Gargallo, Presidenta de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica i Ismael Palacín, Director de la Fundació Jaume Bofill

Amb el convenciment que l’Educació 360 ha de convertir-se en un eix estratègic, en el proper mandat 2019-2023, l’Aliança Educació 360 ha elaborat una sèrie de propostes per a incorporar en els programes municipals i executar durant el proper període de govern municipal.

Les 36 propostes que s’han elaborat tenen com a objectiu incentivar, als municipis, la creació de més i millors oportunitats educatives per a tots els infants i joves, connectar l’educació lectiva i no lectiva, garantir la igualtat d’oportunitats i desenvolupar la lògica col·laborativa i comunitària, entre tots els agents educatius del territori. Les mesures són fruit d’un procés participatiu i es basen en experiències internacionals i nacionals, que s’estan duent a terme amb èxit.

Les propostes, que ja s’han començat a presentar als diferents partits polítics, es donaran a conèixer i es debatran el 19 de setembre, en l’acte públic “Connectar la comunitat: el paper dels ajuntaments en l'Educació 360”, en el que participaran alcaldes i alcaldesses de diverses poblacions catalanes (veure programa).

Educació 360 és una iniciativa educativa, social i política que vol impulsar un canvi profund en el model educatiu. Planteja integrar els aprenentatges i l’educació que es produeixen en tots els temps i espais de la vida de les persones, connectant l’escola, famílies i tots els recursos i actius de la comunitat.

A la roda de premsa es lliurarà el document amb les 36 mesures que s’està fent arribar als principals partits polítics catalans.

Per a qualsevol consulta o peticions contacteu amb:

Anna Oliva

Responsable de comunicació de l’Aliança Educació 360. 607 07 47 63

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar