cob_08_230x310_lideratge.jpg

El lideratge de centre afecta el rendiment acadèmic de l’alumnat?

El lideratge pot jugar un paper fonamental en la millora dels processos educatius i, potencialment, incrementar el resultat acadèmic de l’alumnat.

  • Pàgines 18
  • Data 21/11/2017

El lideratge pot jugar un paper fonamental en la millora dels processos educatius i, potencialment, incrementar el resultat acadèmic de l’alumnat.

Aquesta afirmació, aparentment senzilla, amaga no obstant això una realitat complexa, ja que existeixen múltiples models de lideratge i també són diverses les característiques dels líders educatius que poden incidir en la seva efectivitat. De fet, esdevé fins i tot controvertida la pròpia definició de líder educatiu. Per tant, establir l’impacte de l’activitat dels líders educatius en el rendiment acadèmic dels alumnes constitueix un repte. En aquesta revisió presentem l’estat de la qüestió de la literatura que vincula lideratge, tipus de lideratge i característiques dels líders amb el rendiment acadèmic.

 

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Nota de premsa: Un lideratge efectiu transforma les dinàmiques de centre i millora els resultats de l’alumnat :: L’estabilitat de l’equip directiu millora el rendiment de l’alumnat, especialment, dels centres d’entorns desfavorits

Nota de premsa: Un lideratge efectiu transforma les dinàmiques de...

El lideratge dels centres educatius

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar