z1x-imatge-blog-generica-600x740px_01.jpg

Conclusions del seminari. Reprendre els itineraris educatius i millorar l'empleabilitat: Què funciona en els programes de noves oportunitats?

Ens poden ajudar les evidències internacionals a dissenyar programes de noves oportunitats més efectius?

  • Pàgines 16
  • Data 20/04/2022

Ens poden ajudar les evidències internacionals a dissenyar programes de noves oportunitats més efectius?

En aquest document es recullen les conclusions del seminari "Reprendre els itineraris educatius i millorar l'empleabilitat: Què funciona en els programes de noves oportunitats?" S'hi van presentar les conclusions de l'informe Programes de segona oportunitat. Què funciona per millorar el retorn educatiu i les transicions al treball de les persones joves? una revisió d'evidències elaborada per Alejandro Paniagua Rodríguez.

Una vintena de persones expertes van debatre quin hauria de ser el model dels programes de noves oportunitats i com s’han d’acompanyar institucionalment a partir de les evidències presentades.

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Com facilitem el retorn a l’educació? Les noves oportunitats a la llum de la recerca

Com facilitem el retorn a l’educació? Les noves oportunitats a...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar