imatge1-300x405_educacio360_3.jpg

Convocatòria de premsa: Construïm l’Aliança EDUCACIÓ360

Convocatòria de roda de premsa. Dia i hora: dilluns, 29 de gener de 2018 a les 10.15 h / Lloc: Sala 1 CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) / (Montalegre, 5. Barcelona)

  • Data 24/01/2018

Convocatòria de roda de premsa. Dia i hora: dilluns, 29 de gener de 2018 a les 10.15 h / Lloc: Sala 1 CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) / (Montalegre, 5. Barcelona)

Neix l’aliança EDUCACIÓ360 perquè el model educatiu a Catalunya promogui i integri les oportunitats educatives extraescolars i comunitàries, i en garanteixi l’equitat en el seu accés.

La Diputació de Barcelona, la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica i la Fundació Jaume Bofill impulsen l'aliança que neix amb 34 socis: municipis i ens locals, xarxes de centres educatius, associacions de mestres i educadors, entitats de lleure i del tercer sector social, esportiu i musical de Catalunya que aglutinen milers d'entitats, i grups de recerca de les universitats.

A la roda de premsa es presentaran els socis de l'Aliança i les principals actuacions previstes. Hi intervindran:

  • Mercè Conesa - Presidenta de la Diputació de Barcelona.
  • Ismael Palacín - Director de la Fundació Jaume Bofill.
  • Pilar Gargallo - Presidenta de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica (FMRPC).
  • Rafael Homet - Diputat delegat d'Educació de la Diputació de Barcelona.
  • Carles Barba - Director de l'Aliança Educació 360. Educació a temps complet.

A continuació se celebrarà una jornada al mateix CCCB, en la que participaran 500 persones de diversos sectors (ajuntaments, centres educatius, entitats comunitàries, professionals de l'educació i investigadors), en què es donarà lectura al manifest, es presentaran els compromisos dels primers 34 socis de la iniciativa i s'abordarà amb experts els continguts que orienten la proposta. A la tarda es presentarà la Crida "Comunitats que eduquen" que vol estimular l'impuls de projectes de noves oportunitats educatives promogudes per iniciatives d’entitats que vinculin aprenentatges i l’educació amb els centres educatius. 

Contacte: Carles Barba, director de l'aliança Educació 360. (Tel.: 629 23 13 87)

Us podeu descarregar la nota de premsa aquí.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar