cobertanotapremsa.jpg

Nota de premsa: EDhack Raval – Una oportunitat per transformar l’educació

Nota de premsa. EDhack Raval

  • Pàgines 4
  • Data 21/02/2018

Nota de premsa. EDhack Raval

- La Fundació Jaume Bofill i la Fundació Tot Raval impulsen l’EDhack Raval, un esdeveniment que aplegarà 300 persones per trobar noves solucions als principals reptes educatius del Raval.

- EDhack Raval tindrà lloc al Museu Marítim el 23 i 24 de febrer de 2018 i serà la primera la hackató educativa a Catalunya orientada a resoldre reptes reals d’un territori concret, com reduir les taxes d’abandonament escolar o promoure l’empoderament de les famílies, entre altres.

- 200 participants s’organitzaran en equips heterogenis de veïns, activistes, educadors, mestres i experts diversos amb l’objectiu d’aportar solucions a aquests reptes. Més de 50 mentors i 24 facilitadors dinamitzaran els equips. - Les propostes més innovadores i rellevants rebran un premi i acompanyament per al seu desenvolupament.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar