r6d-pe0-capturagjfks.jpg

Orientacions per a un escenari de possibles confinaments recurrents a escoles i instituts - document de treball

Autor: Boris Mir

  • Pàgines 24

Autor: Boris Mir

El document “Orientacions per a un escenari de possibles confinaments” vol contribuir a promoure la reflexió pública a partir d’un conjunt de propostes específiques per a la presa de decisions als centres educatius. És una proposta de sortida, no una proposta finalitzada, un text d’urgència en un context de confinament que recull converses, debats, trobades, lectures... Interaccions amb moltes persones, professionals de l’educació, mestres, direccions i famílies.

Aquest document haurà complert la seva funció si la generació de noves propostes i reflexions, l’enriquiment i la crítica el fan obsolet gràcies a la proposta de millors orientacions. Haurà contribuït a la construcció col·lectiva de coneixement per a afrontar possibles nous confinaments durant el curs 2020-2021. Obrim el debat, la crítica i la millora d’aquestes propostes: obrim l’educació.

Vols fer aportacions de millora al document? Tens fins el dia 15/7 per deixar les propostes, després revisarem el document tenint-les en compte i el tornarem a publicar revisat.

Fes aportacions al document amb aquest formulari.

Consulta la presentació del document

Recupera el webinar de presentació del document.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar