phq-r1c-dossiersegregacio-14-5-20_pages-0001.jpg

Dossier - Preinscripció i segregació escolar davant la Covid-19

La preinscripció escolar serà crítica per evitar un creixement de la segregació escolar.

  • Pàgines 19

La preinscripció escolar serà crítica per evitar un creixement de la segregació escolar.

El període de preinscripció, que serà principalment online, i una alta mobilitat de les famílies a causa de la crisi de la COVID-19, empitjoraran els nivells de segregació escolar a Catalunya

El present període de preinscripció i l’inici del curs 2020-21 són una oportunitat imperdible per evitar l’empitjorament de la segregació en alguns territoris. Per això, la Fundació Bofill, en el marc del projecte Obrim L’Educació, proposem un conjunt de mesures que tant el Departament d’Educació com els Ajuntaments han d’entomar amb urgència per evitar un increment de la segregació escolar en els propers 6 mesos.

PER SABER-NE MÉS

Per a més informació, pots consultar el vídeo de la roda de premsa, la presentació de les mesures i l’informe complet.

Obrim L’Educació és un projecte de la Fundació Bofill nascut amb l’objectiu d’afrontar l’escenari educatiu davant la crisi de la Covid-19 i dissenyar solucions i estendre-les per fer créixer les oportunitats educatives en època de coronavirus.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar