coberta_que-hemapres.jpg

Què hem après?

La Fundació Jaume Bofill treballa en una mitjana de 50 projectes l’any a l'entorn de l'educació.

  • Pàgines 136
  • Data 15/06/2016
  • ISBN 978-84-944534-7-2

La Fundació Jaume Bofill treballa en una mitjana de 50 projectes l’any a l'entorn de l'educació.

Les nostres principals aportacions prenen la forma de publicacions, vídeos i esdeveniments de discussió i debat. Amb aquesta publicació digital hem volgut transcendir la multitud d’activitats i treballs que posem a l’abast del nostre públic, per formular-nos una sola pregunta, molt rellevant: què hem après de l’educació?què hem après del que ens ha dit el gran nombre d’experts que ens han assessorat, que han investigat i que hem reunit per debatre sobre els principals reptes educatius de la societat catalana d’avui i de demà?

En aquesta publicació oberta, que anirem ampliant a mesura que fem nous aprenentatges, ens preguntem pel què hem après: identificant les preguntes motor que han inspirat la nostra activitat, presentant el context social i educatiu que justificava les nostres actuacions i donant resposta amb resultats de recerca, amb propostes i amb les idees força de totes les persones amb qui la Fundació Jaume Bofill ha col·laborat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar