repensem_projectes.jpg

Repensem els projectes educatius comunitaris, en clau 360

Amb aquesta guia posem a les vostres mans algunes eines necessàries per repensar els vostres projectes i fer que impactin més intensament en les oportunitats d’aprenentatge que envolten els nostres infants i joves, en tots els moments, espais i temps de la seva vida.

  • Pàgines 120
  • Data 28/03/2019
  • ISBN 978-84-947887-2-7

Amb aquesta guia posem a les vostres mans algunes eines necessàries per repensar els vostres projectes i fer que impactin més intensament en les oportunitats d’aprenentatge que envolten els nostres infants i joves, en tots els moments, espais i temps de la seva vida.

A qui s'adreça?

A tots aquells equips interessats en millorar i repensar els seus projectes educatius comunitaris perquè ofereixin més i millors oportunitats educatives en tots els temps i espais de la vida dels infants i joves amb qui treballen.

En aquest aspecte, tot i que la guia està més orientada a projectes adreçats a infants i joves, tant els reptes de l’Educació 360 com tota la metodologia de redisseny de les accions educatives es poden aplicar a persones adultes i, per tant, a qualsevol projecte educatiu que estigueu desenvolupant.

Quin és el repte?

Repensar els projectes educatius comunitaris perquè ofereixin més i millors oportunitats educatives per a tothom des d’una mirada 360.

Què us proposem?

Sumar-vos al repte d’aconseguir que cada infant i jove tingui l’oportunitat de construir el seu propi itinerari vital amb equitat i sense exclusions.

Un marc conceptual i unes eines perquè els vostres projectes comunitaris impactin més intensament en la millora de les oportunitats educatives en tots els aprenentatges, temps i espais de la vida dels infants i joves.

Anar més enllà! Com?

  • Oferint-vos dinàmiques que generin un debat ric sobre els vostres projectes comunitaris, tot estimulant els coneixements i experteses que existeixen a la vostra comunitat educativa.
  • Impulsant la capacitat creativa i la generació de noves formes de solucionar el repte que us plantegem a partir de les vostres necessitats.
  • Potenciant una experiència de canvi ben reflexionada que us permeti introduir millores adaptades

Com aplicar la guia?

De forma totalment lliure! Implementeu aquesta guia de forma autònoma, lliure i gratuïta, repensant els vostres projectes educatius comunitaris quan ho considereu oportú, ja que ha estat dissenyada per ser un recurs obert, àgil i útil per a tota la comunitat educativa interessada en reflexionar al voltant de l’Educació 360 i en com alinear els seus principis a la vostra tasca educativa.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar