Seminaris web d'educació

Completat

Els seminaris web d’educació o webinars són videoconferències obertes a tothom que vulgui participar-hi, on varis experts debaten i reflexionen sobre una temàtica que gira al voltant de l’educació.

Com pots seguir els seminaris web? 

A través de dispositius mòbils, des del teu ordinador, portàtil, tauleta o smartphone podràs visionar i interactuar en directe amb els ponents i el moderador, ja sigui a través de xarxes socials o del canal xat que habilitem per cadascun dels seminaris.

A més, si no pots seguir el debat en directe podràs recuperar el vídeo íntegre que quedarà penjat al web de la Fundació Jaume Bofill: Retransmissions en directe i també al nostre canal de Youtube.

Què pretenem?

Amb els seminaris web pretenem oferir continguts àgils i accessibles d’una manera descentralitzada i alhora participativa a tota la comunitat, alhora que pretén aprofundir en temàtiques educatives abordades en actes presencials, i que troben una via d’expressió en la realització d’aquest seminaris web en línia.

La durada del seminari web sol ser d’uns 60 minuts i compta amb la presència d’un moderador i d’un o diversos ponents experts.

Publicacions

Video

No t’ho perdis

Seminari web: Resiliència, caràcter, perseverança i competències socioemocionals

Seminari web: Com l’aprenentatge social online transforma l’educació?

Seminari web "L'educació com un bé comú" - Partit dels Socialistes de Catalunya

Seminari Web: Com fem del centre una institució que aprèn?

La Biblioteca Escolar... facilitadora de la millora educativa?

Seminari web: Com implicar l'alumnat en els seus aprenentatges?

Seminari web "L'educació com un bé comú" - Ciutadans

Vols participar en aquest webinar? Competències socioemocionals: com s’aprèn, s’ensenya i s’avalua?

Actes

Actes anteriors

Notícies

Estigues informat

Aliances

i col·laboradors

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar