Acompanyament dels mestres novells a partir de l'experiència dels més grans - J. Cela

  • Data 30/06/2015

En Jaume Cela @JaumeCela, en el marc del projecte «Educació post 2015. Equitat i qualitat per a tothom», planteja un repte molt concret del quan n'hi ha hagut algun intent anterior que no ha acabat d'assolir-se.

Concretament fa referència a la gran utilitat que tindria la triangulació entre escoles, la Universitat que forma als mestres i els professors novells que surten de la facultat. Afirma que ara pot ser un bon moment per fer funcionar aquest acompanyament en les primeres experiències dels professors novells perquè hi ha molts mestres al voltant dels 60 anys que s'estan jubilant. Tenen una gran experiència a l'aula i podrien participar del procés de pràctiques d'aquest professorat, talment com es fa amb els MIR en l'àmbit de la medicina.

«Educació Post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» és un projecte liderat pel Centre UNESCO de Catalunya i la Fundació Jaume Bofill, orientat a fer una contribució al debat sobre la revisió dels objectius per a l’educació mundial post 2015 que està promovent UNESCO. 

Per tal de poder contribuir a aquest debat mundial, el projecte «Educació Post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» convoca a la comunitat educativa de Catalunya a presentar les seves reflexions i propostes per als propers 15 anys a través de diferents mitjans i formats.

Per a més informació: http://www.edupost2015.cat/ #Edupost2015

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar