Ana Padilla - La Robòtica Educativa a l'Escola Sant Gervasi. Aprendre el llenguatge de la programació

  • Data 29/06/2016

Vídeo resum de la intervenció d’Ana Padilla , mestra i cap del departament d’innovació de l’Escola Sant Gervasi Cooperativa de Mollet del Vallès, presentant l’experiència educativa “La Robòtica Educativa a l'Escola Sant Gervasi"- Aprendre el llenguatge de la programació” al #CampBase vinculat a l’ “Educació maker: com convertim les escoles en laboratoris de creació?” del projecte Educació Demà #eduDemà de la @FundacioBofill , celebrat el 30 de maig de 2016 a l’Auditori del MACBA.  

La irrupció del moviment “maker” en els processos d’ensenyament-aprenentatge és un dels focus temàtics que es tracten als seminaris #CampBase  i als tallers  participatius #Edulab del projecte Educació Demà.  

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar