Antoni Zabala - Jornades "Activem el canvi" (Terrassa)

  • Data 30/10/2018

Intervenció d'Antoni Zabala a les Jornades "Activem el Canvi", impulsades per les Xarxes Locals d'Escola Nova 21. El vídeo s'ha dut a terme a la sessió de Terrassa (Institut Nicolau Copèrnic) el 30 de d'octubre 2018. +info: http://bit.ly/activemelcanvi

Les jornades Activem el canvi han tingut lloc durant el mes d'octubre de 2018 impulsades per les Xarxes Locals d'Escola Nova 21 a diverses ciutats de Catalunya amb l'objectiu d'apuntar les claus per avançar cap a una nova cultura de centre.

Antoni Zabala, director de l’Institut de Recursos i Investigació per a la Formació i membre del Comitè Assessor de la Rúbrica de canvi, Jaume Jornet, expert en processos de canvi d’organitzacions i en les metodologies agile i lean, i Lorena Becerril, professora al departament d’Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació de la UOC, i Marina Gay, coordinadora de Xarxes Locals d’Escola Nova 21, van ser els ponents encarregats d’abordar els temes centrals de les jornades: La Rúbrica de canvi, l’organització de centre i la metodologia de l’Espiral d’Indagació.

Tota la informació a www.escolanova21.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar