Arrenca la Crida Centres Educatius 360. Descobreix com!

  • Data 19/02/2019

Com podem connectar espais i temps educatius per generar més i millors oportunitats d'aprenentatge pel nostre alumnat? Aquest és el repte que l’Aliança Educació 360 @educacio360 proposa a escoles i instituts de Catalunya a través de la crida #CentresEducatius360!

En aquest vídeo reviuràs de forma resumida la presentació de la Crida #CentresEducatius360, celebrada el darrer 30 de gener de 2019. 

Amb la Crida #CentresEducatius360 busquem pràctiques impulsades per centres educatius que donen resposta al repte de com connectar els espais i els temps educatius de la vida dels infants i joves, tant lectius com no lectius, per aconseguir que visquin el màxim d’experiències i d’oportunitats d’aprenentatge amb valor educatiu. 

Us interessa participar-hi? 

Pots consultar tots els materials i obtenir tota la informació que necessitis a l’espai web de la Crida Centres Educatius 360 

Tens dubtes? És normal! Escriu-nos a jbetrian@fbofill.cat i te’ls resoldrem! 

Segueix-nos a twitter amb @Educacio360 i @FundacioBofill i l'etiqueta #CentresEducatius360.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar