Com es desenvolupa l'avaluació qualitativa de Suport Educatiu?

  • Data 16/11/2023

En tots els programes educatius és important entendre quina és la millor manera d’implementar el suport que es vol donar. Es poden arribar a plantejar moltes maneres de procedir, però definir quina és la millor línia a seguir és una cosa que només es pot saber fent un anàlisi de totes les experiències implementades. Perquè aquest anàlisi sigui vàlid cal un treball avaluatiu i de recerca amb una base científica.

Per enriquir i donar context a les conclusions, l’avaluació d’impacte ha comptat amb una línia de recerca qualitativa que està treballant de forma paral·lela. L’avaluació qualitativa serveix per donar context a les dades generades per l’avaluació d’impacte. En aquest vídeo ens ho explica l'equip que hi està al capdavant, és a dir, la Núria Comas, la Neus Banqué i la Núria Sala.

Vols saber-ne més? ⬇

www.suporteducatiu.org

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar