BIBLIO(r)EVOLUCIÓ: I si repensem els usos de la biblioteca escolar?

  • Data 09/11/2017

I si repensem els usos i models de la biblioteca escolar? Les possibilitats de la biblioteca escolar són infinites a l'hora de (r)evolucionar les formes d'aprendre i viure l'educació!

Des de la Fundació Jaume Bofill @FundacioBofill us proposem un repte! #bibliorevolucio és una crida del projecte #eduDemà EDUCACIÓ DEMÀ  en el que proposem a qualsevol centre educatiu que ho desitgi, formar part d’un projecte de cocreació de nous usos de la biblioteca escolar. Els centres educatius participants comptaran amb assessors experts en biblioteca escolar, visites inspiradores, tallers de formació i un kit metodològic específic per acompanyar el procés.

Si vols apuntar-te al repte, consultar tots el materials i tenir més informació, pots visitar l'espai web del projecte.

Aquesta crida proposa repensar el paper de la biblioteca escolar i imaginar, de forma col·lectiva, projectes senzills i concrets que obrin fórmules innovadores de donar resposta a les funcions pròpies de la biblioteca (la formació literària i la promoció de la lectura, el desenvolupament d’habilitats informacionals i el suport a la recerca) però, alhora, també impulsin i visibilitzin el potencial d’una biblioteca escolar viva i activa quan s’orienta a donar suport als processos de transformació educativa dels centres. 

Si tens dubtes, només cal que ens escriguis a: acosials@fbofill.cat i et respondrem tant aviat com sigui possible.

Segueix-nos al twitter amb @FundacioBofill i l'etiqueta #bibliorevolucio

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar