Bibliotech: reimaginem les biblioteques escolars

  • Data 14/11/2023

Ha arribat el moment de reimaginar les biblioteques escolars! Pensem que tot infant i adolescent té el dret de gaudir d’aquest espai educatiu imprescindible. Però, si volem avançar, cal fer-ho incorporant les noves tendències, necessitats i expectatives. El gust per la lectura ha de convergir amb el desenvolupament d'aprenentatges vibrants i les noves alfabetitzacions digitals i mediàtiques.

En el marc de l’estratègia d’Equitat Digital, el projecte BIBLIOTECH engega amb 15 escoles impulsores que exploraran, implementaran i avaluaran noves maneres de treure el màxim profit de les seves biblioteques escolars.

Vols saber més sobre el projecte? T’animem a inscriure’t al streaming i fer-nos arribar les teves reflexions o simplement dir la teva a les xarxes amb l’etiqueta #bibliotech.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar