Boris Mir - Deeper learning: 6 competències clau per a l'aprenentatge més profund

  • Data 04/12/2017

Vídeo resum de la intervenció de Boris Mir, professor de secundària i membre d'Escola Nova 21, al #CampBase, "Deeper learning" del projecte #eduDemà EDUCACIÓ DEMÀ de la @FundacioBofill , celebrat el 14 de novembre de 2017 a l’Auditori del MACBA. Podeu recuperar el visionat complet de l’acte aquí.

El #Deeperlearning és un dels focus temàtics o tendències educatives que es tracten als seminaris #CampBase i als tallers participatius #Edulab del projecte Educació Demà.

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web http://www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar