Camp Base: Què és i què no és un disseny educatiu gamificat? (retransmissió en directe)

  • Data 24/11/2015

Aquest seminari forma part del projecte Educació Demà i té com a objectiu explorar una de les tendències de canvi en educació identificades pel projecte: la gamificació. 

La trobada estarà dinamitzada per l’especialista en jocs Oriol Ripoll, professor de creació de jocs a Enti, el grau de videojocs de la UB, i membre del comitè científic d’Educació Demà. 

Durant el seminari es debatran quins són els ingredients bàsics per a crear veritables dissenys educatius gamificats i es podran conèixer propostes de gamificació en acció a través de la presentació de les següents experiències educatives a Catalunya:

- Gamification and creativity development made simple!- Educació Visual i Plàstica, Creativitat i Anglès al Cicle Superior de Primària i Secundària, de la mà de Christian Negre Walczak, docent a primària i secundària (21st century teacher).

-Joc de Trons: d'esclaus a reis - Gamificant el temari de 2n d'ESO, per part de Natxo Maté Puig, professor de Ciències Socials a Secundària.

-Conspiració intergalàctica - Un exemple de gamificació a educació superior, de Pere Cornellà Canals, mestre, pedagog i professor a la menció en TIC al grau en Mestre de la UdG.

Els assistents podran participar activament en el debat a través d’una dinàmica de gamificació ràpida per tal d’establir els reptes d’aquesta tendència. Per últim es presentaran diversos jocs que podran ser exemples inspiradors sobre gamificació educativa a les aules.

Conduirà l'acte Ismael Peña-López, director d'innovació oberta de la Fundació Jaume Bofill.

@FundacioBofil  #Edudema.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar