Capgira la teva classe amb l’ajuda dels teus alumnes - Experiència de personalització educativa

  • Data 28/04/2016

Vídeo resum de la intervenció de Elena Ojando, professora de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull), presentant l’experiència educativa “Capgira la teva classe amb l’ajuda dels teus alumnes – Aprendre ensenyant en l’educació superior” al #CampBase sobre com “Personalitzar l’aprenentatge: pràctiques centrades en l’alumne” del projecte Educació Demà #eduDemà de la @FundacioBofill, celebrat el 15 de març de 2016 a l’Auditori del MACBA. 

La personalització de l’aprenentatge és un dels focus temàtics que es tracten als seminaris #CampBase i als tallers participatius #Edulab del projecte Educació Demà.  

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar