Com pot l’equip directiu promoure el treball per projectes en el centre educatiu? - Elena Ferro

  • Data 15/06/2020

Entrevista a Elena Ferro, directora de l’Institut Martí Pous (Barcelona), realitzada a Barcelona el 12 de desembre de 2019, en el marc de l’acte “Aprenent per projectes: estratègies i programes que funcionen”.

https://www.fbofill.cat/agenda/aprene...

D’acord amb Elena Ferro, per aconseguir que el treball per projectes formi part del projecte educatiu del centre és necessari, des de les direccions, proporcionar espais i temps als equips docents, per compartir, reflexionar i treball conjunt (aprenentatge entre iguals).

L’acte va ser organitzat per Ivàlua i la Fundació Jaume Bofill com a part del projecte “Què funciona en educació”, una aposta per aportar evidència científica al debat sobre la política i la pràctica educativa, connectant el rigor analític amb els reptes educatius plantejats al nostre país.

https://www.fbofill.cat/projectes/que...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar