Ciència ciutadana, recerca i participació als centres magnet. Elisabetta Broglio i Quique Vergara

  • Data 21/03/2022

La ciència ciutadana és una metodologia innovadora, que permet a qualsevol persona participar en una recerca. En què li pot ser útil a les aliances magnet? Quins reptes poden trobar-se els centres i partners que vulguin desenvolupar un projecte de ciència ciutadana? Elisabetta Broglio, facilitadora de projectes de ciència ciutadana, i Quique Vergara, formador de l'aliança Magnet entre l'Escola Gayarre i l'IBEC, ens ho expliquen en aquest vídeo.

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Per a més informació sobre el programa:

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar