Jornada de cocreació de projectes imant

  • Data 22/12/2021

Jornada de cocreació de projectes imant en la que un centenar de docents centres magnet, representants de les institucions partner i les persones formadores van treballar propostes magnètiques creatives i engrescadores per implementar aquest curs 2021-22. La jornada es va celebrar el 30 de novembre de 2021 al CaixaFòrum. Les propostes resultants van estar vinculades als quatre eixos magnet:

  1.  La incorporació del saber del partner
  2. Fer, pensar, comunicar
  3. Organització de centre
  4. Estratègia comunicativa

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Més informació:

WebTwitter / Instagram

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar