Com aconseguir itineraris d’èxit en la formació professional? - Montse Blanes

  • Data 01/04/2019

Entrevista a Montse Blanes, directora de l’Institut Bonanova FP Sanitària, realitzada a Barcelona el 14 de febrer de 2019, en el marc de l’acte “Per la continuïtat més enllà de l’ESO: com avançar cap a una secundària postobligatòria per a tothom?”.

Segons Montse Blanes, la formació professional ha d’afrontar tres reptes clau per fer un salt qualitatiu i reduir les seves taxes d’abandonament: a) la distància entre, d’una banda, la funció professionalitzadora dels docents i, de l’altra, la diversitat i vulnerabilitat de l’alumnat; b) millorar els dispositius d’orientació en el pas de l’ESO a la formació professional; c) adequar la planificació de l’oferta en el territori.

Aquest acte forma part del Cicle “L’educació a Catalunya: les apostes necessàries”, on debatem sobre les prioritats educatives del nostre país.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar