Com cal treballar la inclusió als centres educatius? - Imma Adell

  • Data 23/11/2020

Entrevista a Imma Adell, tècnica docent de l’Àrea d'Orientació i Educació Inclusiva del Consorci d’Educació de Barcelona.

Imma Adell ens explica com cal treballar la inclusió als centres educatius. Destaca el canvi de mirada que implica el Decret 150/2017, de 17 d’octubre, de l’atenció educativa a l’alumnat en el marc d’un sistema educatiu inclusiu. Explica també com fer conviure les diverses estratègies de diversificació curricular, per tal que les mesures addicionals i les mesures intensives no acabin generant un efecte discriminatori per a l'alumnat.

Aquesta entrevista va ser realitzada a Barcelona el 27 de novembre de 2019, en el marc de l'acte “Diversificació i inclusió a l’escola: com millorar l’atenció a les diversitats d’aprenentatge?”.

Acte organitzat per Ivàlua i la Fundació Jaume Bofill com a part del projecte “Què funciona en educació”, una aposta per aportar evidència científica al debat sobre la política i la pràctica educativa, connectant el rigor analític amb els reptes educatius plantejats al nostre país.

#EduEvidències

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar