Com connectem els actors educatius del barri per crear més i millors oportunitats? #joconnecto

  • Data 30/11/2017

Saps què és l' #EDhackRaval de la @FundacioBofill i @TotRaval ? És un nou laboratori d’innovació educativa focalitzat en generar solucions i projectes a reptes educatius locals del barri del Raval a través de la metodologia de la hackató. Un dels 4 reptes que ens proposa és com connectar a tots els actors educatius del barri per crear més i millors oportunitats educatives per a tothom. #joconnecto, i tu? Descobreix tota la informació sobre aquest repte aquí: https://raval.edhack.cat/reptes/jo-connecto

Creus que al Raval cal que tots els actors vagin a una? Doncs aquest és el vostre repte! En una societat oberta i interconnectada com la nostra no té sentit abordar els problemes des d’una sola mirada. Cal més que mai desplegar vincles de connexió i col·laboració entre tots els actors educatius, tant formals com no formals, per assolir l’objectiu compartit de l’èxit escolar i la creació d'oportunitats educatives. Ara bé, el treball en xarxa no sempre és fàcil, ja que hi ha diverses cultures organitzatives, ritmes i objectius.

T’atreveixes a hackejar les xarxes educatives del Raval? Doncs inscriu-te al repte! https://raval.edhack.cat/participa

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar