Com enfortim les famílies perquè siguin motors de la millora educativa? #joenforteixo

  • Data 30/11/2017

Saps què és l'#EDhackRaval de la @FundacioBofill i @TotRaval ? És un nou laboratori d’innovació educativa focalitzat en generar solucions i projectes a reptes educatius locals del barri del Raval a través de la metodologia de la hackató. I un dels reptes que ens proposa és com enfortir a les famílies del Raval perquè siguin el motor de la millora educativa al barri. T'interessa? Doncs descobreix tota la informació aquí: https://raval.edhack.cat/reptes/jo-enforteixo.

Al Raval hi viuen famílies de tot tipus: algunes acabades d’arribar, d’altres amb llarga trajectòria al barri, amb condicions socials i recursos culturals, lingüístics i econòmics molt diversos. Totes elles volen la millor educació pels seus fills i filles, i somien que tindran èxit acadèmic i professional. Moltes d’aquestes famílies es troben en situacions de vulnerabilitat social (pobresa, precarietat vital, aïllament) que dificulten que puguin acompanyar amb seguretat i èxit els seus fills en la seva trajectòria educativa i vital. Enfortir-les perquè puguin aprofitar les oportunitats de l’entorn és probablement una estratègia clau per al futur educatiu del barri.   

T’atreveixes a hackejar el repte d’enfortir les famílies del Raval per ser motors de millora educativa? Doncs inscriu-te al repte! https://raval.edhack.cat/participa

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar