Com involucrar la comunitat?

  • Data 16/02/2017

Francesc Balagué a través del portal htttp://www.femeducacio.org que impulsa la @FundacioBofill ens explica com la comunitat i la seva implicació són l’eix principal per assolir els objectius de finançament en una campanya de micromecenatge.

Aquest vídeo forma part d'una col·lecció de 5 vídeos tutorials de suport i acompanyament als emprenedors educatius per desenvolupar projectes innovadors que millorin l'educació.

Per aconseguir l’objectiu econòmic, serà essencial una bona capacitat de comunicació i una implicació de la nostra comunitat. El nostre objectiu serà arribar al nostre entorn i comunitat més propera, perquè aquesta ho expliqui i ho difongui més enllà, en cercles més amplis.

Si bé la comunitat la necessitem per atraure el màxim de visites a la campanya i que es puguin transformar en donacions, el gran potencial serà comptar amb l’ajuda i implicació d’aquesta comunitat al llarg de tot el projecte. La plataforma ofereix la possibilitat de rebre ajudes no monetàries i les hem d’aprofitar (traduccions, crear una web, suport d’especialistes, infraestructures, treballs manuals, etc.). Per tant, si assolim l’objectiu econòmic, també haurem guanyat una comunitat que hem de cuidar (mantenir informada, agrair la seva col·laboració, etc.) i que ens acompanyarà durant tot el projecte.

femeducacio@fbofill.cat

@femeducacio #femeducacio.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar