Com millorar els vincles entre docents i famílies?

  • Data 06/05/2015

Vídeo del seminari web del 5 de maig de 2015 sobre Com millorar els vincles entre docents i famílies?

Aquest seminari va ser organitzat per la Fundació Jaume Bofill en col·laboració amb l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB en el marc del programa “Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu”.

Durant el seminari es va debatre entorn a les següents qüestions:

Què podem fer des dels centres educatius per augmentar i millorar la quantitat i la qualitat dels vincles entre els docents i les famílies? Millors vincles, millors resultats? Com arribar a totes les famílies? Com fer que les famílies més desafavorides participin en la vida de l’escola i acompanyin els seus fills en les tasques educatives? Quin és el lloc físic i simbòlic de les famílies al centre educatiu? Quins canvis organitzatius són necessaris per enfortir els vincles amb les famílies? Quines accions estratègiques poden suposar un canvi significatiu de la relació escola-família?

Hi intervenen:

Moderador:

David Vilalta, mestre, formador, membre de l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB, i coordinador de les activitats formatives del programa “Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu”.

Ponents:

Jordi Collet, sociòleg, educador social, i professor titular de sociologia de l’educació a la Universitat de Vic (UVic).

Sandra Garcia, coordinadora de llengua, interculturalitat i cohesió social (CLIC) i mestra d’Educació Especial de l’escola Mas Masó de Salt.

Dolors Gibert, directora de l’escola Samuntada de Sabadell.

Les presentacions en PPT del seminari i altres materials relacionats es poden trobar a:

http://www.seminariswebfbofill.cat/

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar